Galerie

Nieuwe werken, de focus ligt op het experiment en het zoeken naar nieuwe manieren van werken en het loslaten van het eindresultaat. Uiteindelijk wordt er wel een soort fine tuning toegepast voor het uiteindelijke resultaat, helemaal loslaten is een fictie.

uit 2020 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De oude wereldatlas

De oude wereldatlas

2020

Sustainibylity is tegenwoordig een een belangrijk onderwerp. Oude spullen kun je weggooien of hergebruiken in je nieuwe werk. 

Ink

Ink

2020

Spelen en boetseren met verf, druipen en kijken wat er gebeurt op het canvas. Cirkels en lijnen en terugkerend thema in mijn werken. Ook het toeval en het tot op zekere hoogte gecontroleerd laten gebeuren geeft heel spannende resultaten.

Mijmering

Mijmering

2020

Mijmering, met dit werk wil ik een sfeer oproepen, van tijden die voorbij zijn de herinnering, de mijmering naar voorbije tijden. De ansichtkaart en het vage versterken dit gevoel. Iedereen staart wel eens in een poeltje of beekje en droomt weg in zijn of haar gevoel. 

Mussen tussen de lijntjes

Mussen tussen de lijntjes

2020

Dit werk is een combinatie van acryl verf met collage elementen uit tijdschriften en oud en nieuw behang op canvas.  Geïnspireerd door een grafisch behang  is dit werk uiteindelijk ontstaan. De musjes zijn in een andere wereld terecht gekomen.

Someone is watching you

Someone is watching you

2020

Klein werkje Mixed Media op canvas. Gewerkt met verschillende materialen, onder andere grof zout, acryl, Oost Indische Inkt en tijdschriften. Het toeval toelaten en op het laatst nog een beetje sturen. De ogen zijn priemend en houden je in de gaten. Het werk geeft een knipoog naar het werk van Odilon Redon die ook allerlei rare schepsels in zijn schilderijen verwerkt. 

Someone is watching you II

Someone is watching you II

2020

Werk op canvas, mixed media. Acryl, grot zout, inkt en tijdschriften. Met een knipoog naar Odilon Redon met zijn vage, gevlekte werken met monsters erin verwerkt.

Zonnig.

Zonnig.

2020

Werk uit de serie cirkels. Circulair. Cirkels intrigeren mij geen begin en eind. Gelaagd en kleurig werk. Gelaagd en kleurig met een randje en een doorkijkje. Wat zie jij erin.