Galerie

Ik werk vanuit een relalistisch beeld en abstraheer dit of werk vanuit vlekken Abstract is vooral gevoelsmatig maar dat is juist de valkuil want er moet toch een juiste balans zitten in het werk.

uit 2013 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Collage II

Collage II

2018

Collage, acryl gecombineerd met papier en behang. Er zit een bepaalde beweging in de compositie. Het formaat is vierkant.

Collage I (vlag en wimpel)

Collage I (vlag en wimpel)

2018

Collage, combinatie tijdschrift, acrylverf en fantasie. Vrij werk, al componerend naar een mooie en sterke compositie toe werken. Collage geeft je iets onvoorspelbaars en maakt het daarom spannend, waar het heen gaat.

waterkant

waterkant

2018

Olieverfschilderij met structuur van zout, geabstraheerde afbeelding van de zee met strand. Je kunt er als het ware in wegdromen, lijkt bijna spiritueel. Zoals je je voelt tijdens een strandwandeling, heerlijk vrij en sereen. Invloeden van Gustav klimt

ode aan Aegon

ode aan Aegon

2017

Klein werk gebaseerd op een werk van Aegon Schiele. Het is een fragment van de jurk van Edith Schiele zijn vrouw. Zijn werk is voor mij inspirerend, zijn lijnenspel en expressie in zijn werk vind ik bijzonder. Dit werk is uit een serie van 4 werken die bij elkaar horen.

Ode aan Aegon

Ode aan Aegon

2017

Klein werk vierkant in acryl, serie van 4 werken geïnspireerd op de jurk van Edith Schiele. Gebaseerd op een schilderij van Vilmos Huszár. Deze serie is qua kleur op elkaar afgestemd waardoor er een interessant geheel is ontstaan.

Ode aan Aegon

Ode aan Aegon

2017

Klein werk gebaseerd op een schilderij van Mondriaan, erin zijn ook subtiel verwerkt de strepen van de jurk van Edith Schiele. Het is een serie van 4 op elkaar afgestemde schilderijen die qua kleur perfect bij elkaar passen, zonder saai te worden door de diversiteit.  

Ode aan Aegon

Ode aan Aegon

2017

Klein werk gebaseerd op een werk van Micha Patiniott, Loud shirt. Een deel uit dit schilderij verwerkt op een klein doek, maar ook een deel van de strepen van de jurk van Edith Schiele hierin verwerkt. Het is een serie van vier die bij elkaar hoort.  

Ruimte (grensoverschrijdend)

Ruimte (grensoverschrijdend)

2017

Een ruimte zodanig geabstraheerd, dat er alleen een lijnenspel overblijft. Wanneer de beschouwer afstand neemt is duidelijk de ruimte herkenbaar.

Compositie met Rode Lijn

Compositie met Rode Lijn

2013

Vlakverdelling van geometrische vormen. Rustige kleuren met daarin een pittig rood. Hel geheel straalt een bepaalde rust uit door het kleurgebruik en de vlakverdeling.  

RA

RA

2013

Compositie uitgaande van de letters R en A. Ra is de zonnegod in de Egyptische Ra was de zonnegod van de Egyptische mythologie. Hij was een van de meest vereerde en belangrijkste goden van de Egyptische mythologie. De bollen die voor de letters staan lijken op aardbollen.

Waterrimpeling

Waterrimpeling

2013

Waterpartij, collage ronde lijnen geplakt en deze ronde lijnen benadrukt met verf. Door de kleuren en vormen ontstaat er een waterrimpeling.